Wil jij dit ook graag: 100% terug vertrouwen op je eigen lichaam, stoppen met jojoën, komaf maken met je struggles rond gewicht én toch ook nog kunnen genieten van eten?

Ik stel je met veel trots mijn all-in traject voor:

Destination Healthy Habits: nieuwe ronde april 2023

Zet jezelf nu op de wachtlijst! Er zijn een beperkt aantal plekken.

Van diëter, jojoër en onzelfzeker naar food freedom, een gezond gewicht en
een beter zelfbeeld. Da kan ik u oprecht beloven! 🙏

Zet jezelf op de wachtlijst 

Laat me raden: je hebt al vééél geprobeerd, maar je bent de weg kwijt? Je weet niet meer wat je moet doen om gezond te zijn? Je vertrouwt je eigen lichaam niet meer en je hebt last van eetbuien, cravings, emotie-eten en overeten. Je wil liefst van al concrete tips om dit aan te pakken.

Is dit herkenbaar voor jou?

✅ Je hebt geen idee wat 'luisteren naar je lichaam' wil zeggen of hoe je dat moet doen

✅ Je hebt veel last van eetbuien en doet vaak aan emotie-eten

✅ Je bent het beu om constant op je eten je eten te letten en te jojoën.

✅ Je hebt al veel geprobeerd (en misschien ook veel geld uitgegeven) aan diëten, maar je kan niets volhouden op lange termijn.

✅ Je hebt interesse in intuïtief eten, maar je bent ook bang om ermee te starten

✅ De weegschaal bepaalt jouw humeur. Je wordt heel gelukkig als je bent afgevallen en zit in zak en as als je terug bent aangekomen

✅ Het is bij jou een verhaal van 'alles of niets'. 1 misstap en je dieet is omzeep.

✅ Je voelt jezelf schuldig als je 'ongezonde' dingen eet.

Zoek jij...?

💛 Duidelijkheid: je wil concrete tips en tricks hoe jij komaf maakt met emotie-eten, eetbuien, overeten, een laag zelfbeeld & een juiste mindset.

💛 Een stappenplan hoe jij alles concreet aanpakt zodat theorie ook omgezet wordt in de praktijk

💛 Motivatie. Ik ga je regelmatig een schop onder je kont geven. Daarnaast is er een fantastische community waar je altijd op zal kunnen terugvallen als je moeilijke momenten hebt.

💛 Je wil komaf maken met schuldgevoelens, zwart - wit denken en jezelf vergelijken met anderen. Je wil terug in je eigen kracht leren staan en naar jezelf in de spiegel kunnen kijken.

💛 Je wil iemand die je stap voor stap begeleidt en een hele community die achter jou staat. #jestaaternietalleenvoor

Wat is dat traject dan juist?

All-in traject van 6 maanden met bijna wekelijkse calls (met heel de groep!) op maandag of dinsdag (afwisselend)

Focus op: stoppen met jojoën, emotie - eten, eetbuien, zelfbeeld, intuïtief eten, cravings, selfcare

Inclusief tools die naar jouw thuis worden opgestuurd zoals een werkboek, nood QR-codes,...

Je hebt ondersteuning van een hele community en mezelf. Je staat er nooit alleen voor.

'Jamajaaaaa Celien, dat is toch te schoon om waar te zijn?' Awel, nee!

Ontdek hier wat vorige deelnemers zo waardevol vonden aan Destination Healthy Habits

Denk je dat dit de zoveelste verkoopspraat is?

Lees dan hier wat andere deelnemers van vorige editie te zeggen hebben... Het is écht niet te schoon om waar te zijn, dit kan jouw realiteit worden, believe me! 🤗

Zo veelbelovend! I want this!

T O P I C S

Oké, die Destination Healthy Habits klinkt misschien wel interessant,

maar welke topics worden er zo al besproken?

Alle info die ik ook deelde met mijn 1-op-1 klanten! Wat dat juist inhoudt, kan je hieronder lezen! 🤩

INTUÏTIEF ETEN

Via 10 concrete stappen leer ik jou omgaan met emotie - eten, komaf maken met eetbuien, cravings en schuldgevoelens. Je leert omgaan met breinloos snoepgedrag en je zal stoppen met jojoën. Gevolg? Meer zin in voedzame voedingsmiddelen!

GEZONDE MAALTIJDEN

Zie jij ook door de bos de bomen niet meer en heb je geen idee meer wat er nu voedzaam is en hoe je gezonde maaltijden samenstelt? Na deze modules weet jij exact hoe je easy peasy gezonde maaltijden op tafel tovert en hoe die er uitzien. 🍽

ZELFLIEFDE

Ben jij ook zo gefocust op alles wat je niet mooi vindt aan je eigen lichaam? Een te dikke buik, te dikke armen of benen? Ik help je aan een positief zelfbeeld. Daarnaast geef ik je veel concrete opdrachten hoe jij voor je lichaam kan gaan zorgen in plaats van het te haten. 💜

MINDSET

Alles start met de juiste mindset! Ben jij nog heel hard gefocust op wat je niet meer mag eten, tel je calorieën, heb je nog veel eetbuien en snoep je veel? In de verschillende mindset modules help ik jou hier van af!

MEALPREPPEN, INTUÏTIEF ETEN BIJ KINDEREN & MEDITEREN

Er zullen 3 gastsprekers komen die praten over bovenstaande onderwerpen.

BONUSMODULE

Na inschrijving in het traject krijg jij meteen toegang tot een bonusmodule zelfbewustwording. In deze module leer ik je alles over je eigen gedrag. Waarom heb je eetbuien? Hoe geraak je van emotie-eten af? Waarom denk je heel de dag door aan eten? Deze module is een échte eye-opener en de ideale start van jouw proces!

K A L E N D E R

In het Destination Healthy Habits traject

krijg je bijna wekelijkse een schop onder je kont. Ik en de community zijn er voor jou!

Wekelijks - I know, crazy 🤯

Wanneer jij instapt in Destination Healthy Habits, kan ik je beloven dat:

  • Je komaf maakt met eetbuien, ze zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

  • Je maakt komaf met emotie - eten, overeten en hardnekkige cravings

  • Aan de hand van 10 concrete stappen leer jij terug naar je lichaam luisteren. Gevolg? Je stofwisseling herstelt, je hebt geen schuldgevoelens meer, je geniet terug van eten, je kan zonder problemen een zak chips in je kast hebben liggen zonder de nood te hebben die meteen op te eten, je snoept minder én je stopt met jojoën.

  • Je leert je lichaam respecteren en jouw lichaam is niet langer een verzameling van gebreken in jouw ogen. Gevolg? Hello beter zelfbeeld en zelfvertrouwen. En, wees maar zeker dat je complimentjes gaat krijgen omdat je gaat stralen!

  • Je weet exact hoe je gezonde maaltijden samenstelt en hoe je kan zorgen voor een lange verzadiging. Na deze info weet jij perfect hoe dat hele 'gezonde voeding' verhaal er concreet uitziet en hoe je vooral ervoor zorgt dat je het op lange termijn kan volhouden.

  • Verpakkingen zullen geen geheimen meer hebben voor jou. Je kan meteen gezonde keuzes maken in de winkel.

  • En believe me, dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er is nog zoveel meer. De impact op jouw dagdagelijkse leven is ongezien groot. Niet meer constant nadenken over eten, geen calorieën meer tellen, vanzelf naar een gezond gewicht gaan & jezelf terug beter voelen. Ik zou er direct voor tekenen toen ik 10 jaar geleden zelf met eten struggelde.

En ik, ik ben jouw coach!

Ik struggelde zelf jarenlang met eten. Na enkele opmerkingen uit mijn omgeving toen ik puber was startte ik met mijn eerste dieet. Ik schrapte alle zogenaamde ongezonde voedingsmiddelen en ging voor caloriearme alternatieven. Gevolg? Ik bleef goesting hebben in alles wat suiker of vet bevatte. Het ging zo ver dat ik elke avond makkelijk 1 zak chips naar binnen smokkelde en stiekem ging eten. Op 3 maand tijd kon ik 10 kilo afvallen, maar op 2 maand tijd ook 15 kilo terug aankomen.

Na jaren struggelen ben ik eindelijk sinds enkele jaren verlost van het diëten. Ik ben dankbaar dat ik geen tientallen jaren van mijn leven heb verspild en dat is waar ik nu anderen ook mee wil helpen.

Naast ervaringsdeskunidge, ben ik ook expert.

Ik ben diëtiste, intuïtief eten coach én heb al verschillende opleidingen in de voedingspsychologie achter de rug. Ik begrijp éindelijk waarom mensen moeilijk iets kunnen volhouden en hoe je dat concreet kan aanpakken. En vooral: het moet niet zo moeilijk zijn!

Dit is wat anderen zeggen..

"Omdat mijn zelfacceptatie zo laag was, was mijn psycholoog opzoek naar verschillende oefeningen voor mij. Ik bracht het werkboek mee, en ze vertelde dat haar coaching er op zat. Het traject en werkboek was zo volledig en exact wat ik nodig had.' - Joyce C.

Ik krijg zoveel complimenten dat ik straal. Ik ben ook afgevallen, maar het belangrijkste is dat ik me zoveel beter voel dan ooit te voren. Ik kan je nu al niet genoeg bedanken omdat ik 2 weken geleden 40 ben geworden en nog dacht 'ik heb faalangst en een eetstoornis sinds ik 14 jaar ben. - Tatie D.

Laat me raden dat je denkt: 'pff, dat kost toch wel wat..'

  • Kijk dan vooral naar: hoe lang wil ik nog ongelukkig blijven met mezelf? Wat zal dit traject me opleveren? En hoeveel is het mij waard om eindelijk te stoppen met struggelen met eten en mezelf?
  • De prijs per week is gemiddeld €18. Hoe snel geef je dit bedrag uit aan afhaalmaaltijden, frisdrank en allemaal andere dingen die je in the end niet gelukkig maken?

Hieronder vind je een preview terug van enkele pagina's uit het werkboek! 🤩

Ontdek hier wat Tamara en Helga te zeggen hebben over het traject! ⬇️

Ontdek hier de gastsprekers

(Wordt nog aangevuld voor 2023)

F A Q

Veelgestelde vragen over DHH

Krijg ik persoonlijk advies?

Nee, moest ik al deze informatie 1-1 aan jou geven zou het traject minstens €1200 zijn. Omdat ik de prijs laag wil houden en zoveel mogelijk mensen wil helpen is dit traject in groep. Je kan zelf kiezen of je actief bent of niet. Als je liever volledig anoniem wil volgen is dat geen enkel probleem. Tijdens de calls kan je jouw camera afzetten als je dat wil. Je zal vragen kunnen insturen die ik beantwoord tijdens de vragencalls!

Betaalt de mutualiteit een stukje terug?

Ja, verschillende mutualiteiten betalen dit traject voor een deel terug. Die terugbetaling varieert tussen de €20 en de €40 afhankelijk bij welke mutualiteit jij zit.

Bij de CM is het afhankelijk per regio. Wil je dus zeker zijn? Dan kan je dit navragen bij jouw mutualiteit. Van deze regio's weten we dat ze terugbetalen: Oost - Vlaanderen, Ninove, Limburg, Westhoek, Oost - Vlaanderen, Vlaams - Brabant, Turnhout, Denderleeuw.

Voorzorg Antwerpen, Bond Moyson, Partena, Liberale Mutualiteit Plus en OZ betalen ook terug. Dit weten we uit ervaring van vorige deelnemers.

Wat als ik niet live aanwezig kan zijn bij een call?

Binnen de 24 uur zal er altijd een replay online staan! No worries!

Ga ik afvallen?

Dat kan ik niet voorspellen en hangt af van je persoonlijke situatie. Als je een te hoog fat-set point hebt op dit moment, bestaat de kans dat je zal vermageren. Weet dat vermageren nooit de focus is in dit traject, maar dat je wel de wens mag hebben. De focus op vermageren leidt vaak tot gewichtstoename, daarom dat er niet op wordt gefocust.

Wat is het verschil met Ditch the Diet?

Het Ditch the Diet traject is een do-it-yourself traject dat je op eigen tempo volgt! Destination Healthy Habits is een traject met live begeleiding inclusief community. Bij het DHH traject krijg je ook een werkboek en andere tools opgestuurd.

Wat als ik de cursus Starten Met Intuïtief Eten al heb gevolgd?

Dan heb je de perfecte basis om in te stappen in dit traject!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Zoals je hierboven kan zien, zal het mogelijk zijn om in 6 maanden of 9 maanden af te betalen. Op die manier willen we het traject voor iedereen toegankelijk maken.

Kan ik het werkboek apart kopen?

Nee, dat gaat niet. Het werkboek is echt gericht op het Destination Healthy Habits traject, waar je telkens ook theorie krijgt over de onderwerpen in het werkboek.

Ik heb vorig jaar deelgenomen aan het Destination Healthy Habits traject, krijg ik korting?

Ja, hiervoor heb je reeds een mailtje gehad! 🥰 Heb je het niet ontvangen of ben je het kwijt? Mail dan naar info@healthyhabitscelien.be

Volg jij mij al op Instagram, Facebook of Youtube?🤩 
Daar geef ik dagelijks tips voor een gezonde levensstijl!

Share on InstagramShare on YoutubeShare on PinterestShare on TikTok